Vulm Incovenal comfort 60tbl

tbl 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588005606233

15,94 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,27 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Incovenal comfort je výživový doplnok, ktorý prispieva k posilneniu svalov panvového dna. Incovenal obsahuje CEL komplex a ľan siaty a neobsahuje hormóny.  

 

Detaily

Charakteristika: Obsahuje CELcomplex® (Tekvica obyčajná extrakt zo semien - Cucurbita pepo, Praslička roľná extrakt vňate - Equisetum arvense, Ľan siaty extrakt zo semien - Linum usitatissimum), vitamín D3, horčík a vitamín C. Ľan siaty prispieva k posilneniu svalov panvového dna, k pohodliu počas menopauzy a zlepšuje jej symptómy. Horčík prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a svalov. Vitamín D prispieva k udržaniu správneho fungovania svalov. Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Nepoužívajte: Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na jednotlivé zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Nevhodné!

Dávkovanie: 1 tableta 2x denne. Tablety sa prehĺtajú celé, nerozhryzené. Zapiť dostatočným množstvom tekutiny.

Zloženie: Cucurbita pepo (tekvica), Equisetum arvense (praslička), cholekalciferol (vitamín D3) 10 mcg, kyselina L-askorbová (vitamín C) 40 mg, Linum usitatissimum (ľan), oxid horečnatý (horčík) 150 mg

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • Eva Jasikova sa pýta

    18.07.2022
    Sú účinné tabletky na inkontenciu? Stalo sa mi to v noci len trochu a 2 x.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Incovenal comfort je výživový doplnok určený na podporu liečby porblémov s inkontinenciou. Ak máte začínajúci problém, kľudne vyskúšajte. Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »