NO-SPA 40mg 60 tabliet

tbl (fľ. PP+dávkovač) 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 5997086105055

12,06 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,20 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

No- spa je liek, ktorý účinne uvoľňuje kŕče hladkého svalstva tráviaceho traktu, ciev a orgánov. No-spa sa používa pri žlčových kolikách, kŕčoch hladkého svlastva obličiek a močovodov pri obličkových kameňoch a zápalov močových ciest, pri bolestivej menštruácii. Liek sa môže podávať dospelým a ďeťom od 1 roku.

Detaily

Indikácie: Kŕče hladkého svalstva v súvislosti s chorobami žlčníka a žlčových ciest, zápal žlčníka a žlčových ciest často spojený so žlčovými kameňmi, zápal tkaniva okolo žlčníka, zápal žlčovodu. Kŕče hladkého svalstva obličiek a močových ciest: obličkové a močové kamene, zápal obličkovej panvičky, zápal močového mechúra, kŕče močového mechúra. Pomocná liečba: Kŕče hladkého svalstva tráviaceho traktu: žalúdočné a dvanástnikové vredy, zápal sliznice žalúdka, kŕče vrátnika v žalúdku, zápal tenkého alebo hrubého čreva, spastický zápal hrubého čreva spojený so zápchou a plynatosť pri syndróme dráždivého čreva. Zvieravé bolesti hlavy. Gynekologické choroby: bolestivá menštruácia.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na drotaveríniumchlorid alebo ktorúkoľvek pomocnú látku. Ťažké zlyhanie funkcie obličiek a pečene. Ťažká srdcová nedostatočnosť. Deti mladšie ako 1 rok.

Tehotenstvo a dojčenie: K dispozícii je iba obmedzené množstvo údajov o tehotných pacientkách. Štúdie na zvieratách nepreukázali priame alebo nepriame škodlivé účinky na graviditu, ani na embryonálny/fetálny vývoj. No jednako, pri predpisovaní lieku tehotným ženám je potrebná opatrnosť.

Dávkovanie: Dospelí: Obvyklá dávka u dospelých je 3 - 6 tabliet denne v 2 - 3 rozdelených dávkach. U detí stanoví dávkovanie lekár.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka drotaveríniumchlorid
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 60mg / 1 tbl
Lieková forma tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »