Dr. Theiss Švédske kvapky 250 ml

(švédske kvapky) 1x250 ml

Kód tovaru: T02222

EAN: 4016369700198

16,30 € s DPH

Jednotková cena za liter65,19 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Dr. Theiss Švédske kvapky je bylinný liehový extrakt -výživový doplnok (perorálny/ dermálny roztok), ktorý sa môže používať vnútorne pri zažívacích ťažkostiach, alebo zvonka pri bolestiach svalov a kĺbov, poštípaní hmyzom. Dr. Theiss Švédske kvapky sú určené len pre dospelých.

Detaily

Charakteristika: Dr.Theiss Schwedenbitter je perorálny/ dermálny roztok používaný vnútorne ako pomocný liek pri žalúdočnej nevoľnosti, pri poruchách trávenia, na zvýšenie chuti do jedla, na zvýšenie činnosti čriev a pri zápche. Zvonka sa používa ako obklad pri reumatických bolestiach kĺbov, bolestiach šliach a svalov po presilení a pri zápaloch, pri bodnutí hmyzom.

Nepoužívajte: Neužívajte Dr.Theiss Schwedenbitter perorálny/ dermálny roztok vnútorne ani zvonka, keď ste precitlivený na niektoré liečivo, alebo niektorú z ďalších zložiek Dr.Theiss Schwedenbitter. Liek sa nesmie vnútorne užívať pri hnačke, pri poruche pečeňových funkcií, pri žalúdkových a dvanástníkových vredoch, pri nepriechodnosti čriev, akútnych infekčných ochoreniach čriev, zápalových chorobách čriev, napr. Crohnovej chorobe, ulceróznej kolitíde, appendicitíde a bolestiach brucha neznámeho pôvodu. Nesmie sa taktiež užívať pri epilepsii a poruchách mozgových funkcií. Liek Dr.Theiss Schwedenbitter sa nesmie podávať deťom a mladistvým do 18 rokov a osobám s alkoholovou závislosťou.

Tehotenstvo a dojčenie: Vnútorne sa Dr.Theiss Šcédske kvapky nesmie užívať v tehotenstve a pri dojčení, pretože nie sú ukončené toxikologické testovania. Liek predstavuje zdravotné riziko pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: Vnútorné užívanie: Zvyčajná dávka pre dospelých je jedna čajová lyžička 3 - 4x denne s odstupom 5 hodín v šálke bylinkového čaju. Čaj sa pije pomaly. Liek sa má užívať najviac 14 dní. Potom odporúčame najmenej na 10 dní užívanie prerušiť. Nadmerné užitie lieku vyvoláva aj laxatívny účinok

Vonkajšie použitie: Pri bolesti kĺbov, svalov a šliach, alebo pri bodnutí hmyzom buď jednorazovo alebo podľa potreby 3 – 4x denne potrieť bolestivé miesto namočeným tampónom a nechať zaschnúť. Na obklady: Bolestivé miesto najprv potrieme masťou s vysokým obsahom tukových zložiek (napr. nechtíková masť) na ochranu pokožky. Priložíme obklad s liekom a upevníme elastickým ovínadlom. Na ochranu oblečenia obklad prikryjeme mikroténovou fóliou a teplým uterákom.

Zloženie: voda; alkohol; glycerín; prášok z muškátového orecha (Myristicae semen (Myristica fragrans Houttuyn)); krasovlas bezbyľový (Carlinae Radix (Carlina Acaulis, Linne)); manna (Manna Cannelata alba (Fraxinus Ornus L.)); likérová aróma; angelika lekárska (Angelicae Radix (Angelica, Archangelica, Linne))obsah v 100g/ 0,75g, v 15ml/ 111,9mg, v 45ml/ 335,6mg; kurkumovník zedoárový (Rhizoma Zedoariae (Curcuma Zedoaria Berg. Roscoe)); myrha (Myrrha (Commiphora Molmol)); valeriána lekárska (Valerinae Radix (Valeriana Officinalis)); horec žltý (Gentianae Radix (Gentiana lutea L.)); škoricovník cejlonský (Cinnamomi Cortex ceyl.); prášok z muškátového kvetu (Myristicae Arillus (Myristica fragrans Houttuyn)); farbivo: karamel E150d ; kardamom (Cardamomi Fructus excortici (Elettaria Cardamomum L.)); anízová aróma; aloe kapská (Aloe capensis); gáfor (Camphor nat.); šafrán siaty (Croci Stigmata (Crocus sativus L.)).

Prípravok obsahuje 36% objemových alkoholu.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »