Bioderma Nodé Fluid Šampón 400 ml

jemný 1x400 ml

Kód tovaru: T01094

EAN: 3401573697197

19,42 € s DPH

Jednotková cena za liter48,56 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Nodé Fluid Šampón je šampón neobsahujúci detergenty, vhodný na pravidelné umývanie všetkých typov vlasov a na každodenné použitie.Bioderma Nodé Fluid Šampón bráni rýchlemu premasteniu vlasov.

Detaily

Charakteristika: Prvá biologická inovácia Laboratórií Bioderma, šampón Nodé, jemný šampón bez detergentov, rešpektuje biologickú rovnováhu jemných vlasov a citlivej vlasovej pokožky. Vďaka obsahu jemných čistiacich látok z unikátnej kombinácie povrchovo aktívnych látok a v súlade s detergenčným konceptom šampón Nodé bez obsahu detergentov účinne umýva a zároveň rešpektuje hydrolipidický film vlasov a vlasovej pokožky. Vhodný pre každodenné použitie, pre športovcov, pre celú rodinu,...

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Ráno alebo večer – 7 dní v týždni. Šampón naneste na mokré vlasy a umyte ich jemným masírovaním vlasovej pokožky. Opláchnite a postup zopakujte.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-150 DISTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, PEG-15 COCOPOLYAMINE, LACTIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, QUATERNIUM-80, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »