STOPBACIL sriup Dr Weiss 200+100 ml

(200 ml + 100 ml navyše) 1x300 ml

Kód tovaru: T08915

EAN: 8594059739155

8,85 € s DPH

Jednotková cena za liter29,48 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

 Výživový doplnok STOPBACIL sriup Dr Weiss posilňuje imunitu a urýchľuje rekonvalescenciu,povzbudzuje organizmus pri únave a vyčerpaní.STOPBACIL sriup Dr Weiss pomáha pri kašli,škrabanie v krku a zahlienení.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok STOPBACIL sriup Dr Weiss posilňuje imunitu a urýchľuje rekonvalescenciu,povzbudzuje organizmus pri únave a vyčerpaní.STOPBACIL sriup Dr Weiss pomáha pri kašli,škrabanie v krku a zahlienení.
Sirup je vhodný pre alergikov , celiatikov a diabetikov ( sladený fruktózou a sukralózou ) , môžu ho užívať tehotné a dojčiace ženy ( obsahuje výber šetrných a bezpečných bylín).

Echinacea( Echinacea purpurea ,Thymus serpyllum )podporujú imunitu počas nachladnutia a uľavujú od škrabania v krku a hltanu .

Ženšen( Eleutherococcus senticosus ,Achillea millefolium )posilňujú mentálnu a fyzickú výkonnosť pri slabosti , vyčerpania a únave a počas rekonvalescencie .

Schizandra( Schisandra chinensis ,Sambucus nigra ) je jedným z najznámejších adaptogénov , je nazývaná bylinou piatich chutí .

Skorocel( Plantago lanceolata ,Malva mauritiana )upokojujú ústnu dutinu a krk , poskytujú úľavu pre podráždený krk a hltan , majú upokojujúce a priaznivé účinky na hlasivky .

Nechtík ( Euphrasia rostkoviana ,Calendula officinalis ).

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.
Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »