Hliva ustricová Imunit 800mg 100+100 tbl

cps 100+100 naviac (BONUS) 1x200 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594059735553

33,27 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,17 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Hliva ustricová Imunit 800mg s rakytníkovým olejom a echinaceou pomáha komplexne udržovať obranyschopnosť a prirodzenú imunitnú odpoveď.Prípravok Hliva ustricová Imunit 800mg obsahuje vyváženú kombináciu 5 synergicky pôsobiacich zložiek, ktoré rôznymi mechanizmami účinkov udržujú normálne funkcie a kondíciu imunitného systému. K prípravku je kniha Kuchárka zadarmo.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok Hliva ustricová Imunit 800mg s rakytníkovým olejom a echinaceou pomáha komplexne udržovať obranyschopnosť a prirodzenú imunitnú odpoveď.Prípravok Hliva ustricová Imunit 800mg obsahuje vyváženú kombináciu 5 synergicky pôsobiacich zložiek, ktoré rôznymi mechanizmami účinkov udržujú normálne funkcie a kondíciu imunitného systému.

Hliva ustricová (Pleurotus ostreatus)-obsahuje aminokyseliny, vitamíny skupiny B, minerálne látky a stopové prvky (železo, horčík, zinok, selén, chróm, jód)predstavuje veľmi bohatý zdroj beta-glukánov.

100% rakytníkový olej (z rakytníka rešetliakového)-obsahuje flavonoidy, provitamín D a vitamíny A, E a K, minerálne soli, organické kyseliny.

Echinacea angustifolia (Echinacea purpurová)-patrí medzi najznámejšie blahodarné rastliny našej dobyobsahuje živice, silice, glukózu a fruktózu.

Extrakt z chlorelly-obsahuje nukleotidy a oligopeptidy, ktoré sa prirodzene nachádzajú v bunkách živých organizmov.

Selén-podporuje správnu funkciu imunitného systémupasívne podporuje aktívne stimulačné účinky hlivy, rakytníka, echinacey, nukleotidov a oligopeptidov.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.
Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 2 tobolky denne - po jedle,1 tobolku ráno a 1 večer.

Zloženie: Jemne pomleté suché tkanivo plodnice hlivy ustricovej, extrakt z kvetov Echinacea angustifolia, modifikované škroby a zahusťovadlá: granulovaný sorbitol; rakytníkový extrakt, 1selén (seleničitan sodný), protihrudkujúce látky: stearan horečnatý; suchý extrakt z chlorelly (s obsahom nukleotidov a oligopeptidov), želatína (tobolka).

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • návštevník sa pýta

    25.03.2022
    Je známe aký je obsah betaglukánov v tomto produkte? 800mg plodnice HU môže obsahovať koľko, 10? 50? 100? 400? Výrobca tento údaj nepozná keď ho nikde neuvádza? Prosím o zistenie.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, po komunikácií s výrobcom Hlivy ustricovej Imunit som zistil, že obsahuje 400mg čistej HU v 1 tablete. Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »