DonnaHAIR FORTE 30 tbl

cps (1 mesačná kúra) 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594059734426

15,05 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,50 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok DonnaHAIR FORTE je prípravok s najkomplexnejším obsahom účinných látok, ktoré dlhodobo a cielene vyživujú vlasy.DonnaHAIR FORTE je jedinečná kombinácia štyroch synergicky pôsobiacich zložiek Forte Active vytvára priaznivé prostredie pre prirodzený rast, pevnosť a lesk vlasov, kvalitu pokožky a žiarivú farbu vlasov.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok DonnaHAIR FORTE je prípravok s najkomplexnejším obsahom účinných látok, ktoré dlhodobo a cielene vyživujú vlasy.DonnaHAIR FORTE je jedinečná kombinácia štyroch synergicky pôsobiacich zložiek Forte Active vytvára priaznivé prostredie pre prirodzený rast, pevnosť a lesk vlasov, kvalitu pokožky a žiarivú farbu vlasov.

Účinky DonnaHAIR FORTE: Pomáha pri zvýšenom vypadávaní vlasov.Podporuje normálny rast vlasov.Udržiava prirodzenú kvalitu vlasov a ich pevnosť.Stará sa o kvalitu pokožky hlavy.

Výhody DonnaHAIR FORTE: komplexná cielená starostlivosť o vaše vlasy a pokožku hlavyobsahuje tri aminokyseliny, ktoré majú kľúčový vplyv na kvalitu vlasovunikátna kombinácia prírodných účinných látokjednoduché užívanie

Prípravok DonnaHAIR FORTE je určený: ženám trpiacim nadmerným vypadávaním, lámaním a štiepením vlasovženám, ktorých vlasy sú v dôsledku častého farbenia a žehlenia krehké a oslabenéženám, ktoré chcú spomaliť proces šedivenia a vrátiť vlasom ich lesk.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.
Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 tobolka denne.

Zloženie: biotín,zinok,vitamín A,extrakt prasličky roľnej,extrakt žihľavy dvojdomej.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »