Regulax kocky 6 ks

cub por (fólia Al) 1x6 ks

Kód tovaru:

EAN: 4030031895159

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

5,17 € s DPH

Jednotková cena za ks0,86 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Regulax-kocky je liek, ktorý slúži ako preháňadlo rastlinného pôvodu. Regulax-kocky sa používa krátkodobo na liečbu zápchy. 

Detaily

Indikácie: Regulax  je preháňadlo rastlinného pôvodu. Regulax sa používa krátkodobo na liečbu zápchy. Ak sa príznaky vášho ochorenia nezlepšia do sedem dní alebo ak sa zhoršia, musíte sa obrátiť na lekára.

Kontraindikácie: Ak ste alergický (precitlivený) na sennové listy, sennové plody alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek tohto lieku (uvedených v časti 6),ak trpíte nepriechodnosťou čreva (ileus),ak trpíte zúžením čreva (stenózou) a ochabnutím svalov čriev (atóniou),ak máte ochorenia, ktoré spôsobujú akútne zápalové ochorenie čreva (napr. Crohnovu chorobu, zápal hrubého čreva s tvorbou vredov (ulceróznu kolitídu), zápal slepého čreva),ak máte bolesti brucha neznámeho pôvodu, ak ste dehydrovaný (odvodnený), ak ste dieťa do 12 rokov, počas tehotenstva a dojčenia.


Tehotenstvo a dojčenie: Ak ste tehotná alebo dojčíte, ak si myslíte, že ste tehotná alebo ak plánujete otehotnieť, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom predtým, ako začnete užívať tento liek. Neužívajte Regulax počas tehotenstva a dojčenia.

Dávkovanie: Deti od 12 rokov ¼ alebo ½ kocky.Správna dávka je individuálna, je to dávka potrebná na dosiahnutie mäkkej stolice bez námahy. Spôsob a/alebo cesty podania-Kocka sa má dôkladne rozžuvať a prehltnúť s dostatočným množstvom tekutiny, najlepšie pohárom vody. Keďže sa účinok dostaví približne za 8 hodín, odporúča sa užitie dávky večer. Dĺžka liečby - Regulaxje určený len na krátkodobé perorálne užívanie (ústami). Preháňadlá povzbudzujúce črevá sa nesmú bez odporúčania lekára užívať dlhodobo (dlhšie ako 1 - 2 týždne). Ak sa preháňadlá zvyšujúce pohyb čriev užívajú dlhodobo, môžu vyvolať nečinnosť čriev. Ak si myslíte, že je účinok Regulaxu je priveľmi silný alebo priveľmi slabý, poraďte sa so svojim lekárom alebo lekárnikom.

Vlastnosti

Účinná látka Derivát hydroxyantracenu
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 30 mg
Lieková forma kocka na perorálne použitie
Koľko dní Vám vydrží balenie 6

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »