LEROS Alvisan Neo porciovaný čaj 20x1,5g

spc 20x1,5 g

Kód tovaru:

EAN: 8594740498200

2,97 € s DPH

Jednotková cena za kg99,07 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok LEROS Alvisan Neo je zmes liečivých rastlín - znižuje krvný tlak, pôsobí proti miernej depresii.LEROS Alvisan Neo  upravuje funkciu zažívacieho traktu a pôsobí močopudne.

Detaily

Charakteristika: LEROS Alvisan Neo je zmes liečivých rastlín - znižuje krvný tlak, pôsobí proti miernej depresii.LEROS Alvisan Neo  upravuje funkciu zažívacieho traktu a pôsobí močopudne.

Príprava a dávkovanie:ZÁPAROVÉ VRECKÁ: Vrecko sa zaleje šálkou (1/4 l) vriacej vody a vylúhuje v prikrytej nádobe 15 minút. Čaj sa nesmie variť. Pije sa ráno a večer. Pripravuje sa vždy čerstvý.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na niektorú zložku prípravku. Vzhľadom na obsah Hyperici herba sa nemá podávať po transplantácii orgánov alebo u HIV pozitívnych pacientov liečených inhibítormi proteázy.Používanie v tehotenstve alebo počas dojčenia konzultujte s lekárom.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.


Nepoužívať: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Zloženie: Imeľová vňať, ľubovníková vňať, hlohový list s kvetom, hlohový plod, prasličková vňať, vňať mäty piepornej, medovková vňať, rumančekový kvet.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Lieková forma čajovina
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »