Strepsils Plus sprej 20 ml

aer ora 1x20 ml

Kód tovaru:

EAN: 5000158067837

11,43 € s DPH

Jednotková cena za liter571,73 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Strepsils Plus sprej je účinný proti bolesti hrdla s anestetickým účinkom na rýchle tlmenie bolesti hrdla.Strepsils Plus sprej ničí baktérie vyvolávajúce infekciu.

Detaily

Indikácie: Používa sa pri liečbe zápalových a infekčných ochorení dutiny ústnej, nosohltanu a hltanu (bolesť hrdla, katar, stomatitída, gingivitída, soor, afty) a ako podporná liečba pri angíne na zmiernenie silnej bolesti v krku.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivá alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok lieku.Deti mladšie ako 12 rokov.

Dávkovanie: Dospelí a deti staršie ako 12 rokov: aplikujte sprej na postihnutú oblasť dvakrát po sebe; podľa potreby opakujte až šesťkrát počas 24 hodín. Deti vo veku do 12 rokov: nie je vhodné.Starší pacienti: dávku nie je potrebné upravovať.Liek možno užívať nezávisle na jedle.

Interakcie: Pri súbežnom podávaní s ďalšími lokálnymi antiseptikami alebo antibiotikami môže dôjsť k prehĺbeniu antimikrobiálneho účinku. Ďalšie klinicky významné interakcie nie sú známe.

Fertilita,tehotenstvo a dojčenie: Bezpečnosť tohto lieku pri použití počas gravidity u človeka nebola stanovená. Experimentálne štúdie na zvieratách nestačia na posúdenie bezpečnosti z hľadiska vývoja embrya alebo plodu, priebehu gestácie i peri- a postnatálneho vývoja.Preto sa liek neodporúča používať počas gravidity a laktácie, s výnimkou prípadov, kedy je pacientka pod lekárskym dohľadom.

Nežiaduce účinky: Zriedkavo sa môžu objaviť reakcie precitlivenosti ako kožné vyrážky alebo pocit pálenia v ústach.

Zloženie 1 vstreku: liečivá: amylmetakrezol 0,286 mg,dichlórbenzénmetanol 0,585 mg,lidokaín 0,78 mg, pomocné látky: etanol 96 %, azorubín (E 122), nekryštalizujúci sorbitol 70 %

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vlastnosti

Účinná látka Amylmetakrezol,Dichlorbenzénmetanol,Lidokaín
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 0,286mg,0,585mg,0,78mg
Lieková forma orálna aerodisperzia
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »