Zľava -1,57 €
Ibalgin krém 100 g

Ibalgin krém 100 g

crm der (tuba Al s PP uzáverom) 1x100 g

Kód tovaru:

EAN: 8594739205017

7,59 € s DPH

9,16 € s DPH

Jednotková cena za kg75,92 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Liek Ibalgin krém obsahuje liečivo ibuprofén, ktoré pôsobí protizápalovo - v postihnutom mieste tlmí zápal, znižuje opuch a potláča bolesť. Ibalgin krém je vhodný na liečbu miestnych prejavov reumatických aj nereumatických bolestivých stavov pohybového ústrojenstva u dospelých a detí od 12 rokov.

Detaily

Indikácie: Ibalgin krém môžu používať dospelí aj mladiství na miestnu liečbu zápalov kĺbových puzdier, zápalov šliach a svalových úponov, na miestnu liečbu pri reumatických ochoreniach, pri bolestivých stavoch pri degeneratívnych ochoreniach kĺbov, pri povrchových žilových ochoreniach, na liečbu poúrazových stavov a následkov športových úrazov ako sú opuchy, pomliaždeniny, vyvrtnutie kĺbu, poranenie mäkkých častí kĺbov. Deti používajú liek Ibalgin krém len na odporučenie lekára.

Kontraindikácie: Ibalgin krém nesmú používať pacienti s precitlivenosťou na ibuprofén, metylparabén, propylparabén alebo na niektorú inú zložku lieku a ďalej pacienti, ktorí mali astmatický záchvat, žihľavku alebo alergickú nádchu po užívaní kyseliny acetylsalicylovej alebo niektorých protizápalových liečiv. Liek sa nesmie používať na otvorené rany a sliznice, do očí a na podráždené ekzematózne plochy.

Tehotenstvo a dojčenie: V tehotenstve a v období dojčenia sa liek môže používať len na odporučenie lekára. V posledných troch mesiacoch tehotenstva sa liek nesmie používať dlhodobo alebo natierať na veľké plochy. V období dojčenia sa krém môže použiť krátkodobo na malé plochy.

Dávkovanie: Dospelí, deti a mladiství si na postihnuté miesto 3 až 4-krát denne v časových odstupoch 3 - 4 hodín nanášajú 4 - 10 cm dlhý prúžok krému, ktorý si ľahko vtierajú. Pri rozsiahlych a bolestivých krvných podliatinách sa spočiatku môže miesto ošetrené krémom prekryť nepriedušným obväzom.

Po aplikácii je vhodné chrániť miesto aplikácie pred slnečným a UV žiarením.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka Ibuprofén
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 2,5g/ 50g krému
Lieková forma dermálny krém
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »