Canephron tablety 60

tbl obd (blis.) 3x20 ks (60 ks)

Kód tovaru:

EAN: 4029799164171

13,02 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,22 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Canephron je tradičný rastlinný liek vhodný ako podporná liečba pri miernych zápaloch močových ciest, ako prevencia usadzovania obličkových kameňov. Canephron môžu užívať ako podpornú liečbu pri infekciách močových ciest dospelí a deti od 6 rokov.

Detaily

Indikácie: Canephron je tradičný rastlinný liek určený na indikácie založené výhradne na jeho dlhodobom používaní. Užíva sa tradične na podpornú liečbu a doplnenie špecifických opatrení v prípade miernych zápalových ochorení močových ciest a na výplachy močových ciest ako prevencia usadzovania obličkového piesku.

Kontraindikácie: Nepoužívajte Canephron, keď ste alergický (precitlivený) na vňať zemežlče, koreň ligurčeka, listy rozmarínu, na rastliny čeľade horcovité, zelerovité, hluchavkovité alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek Canephronu. Ak trpíte na peptické vredy (ide o typ vredu žalúdka alebo dvanástnika), ak máte zhoršenú funkciu obličiek, v prípade zápalových ochorení obličiek je nutné konzultácia s lekárom. Ďalej ak máte opuch pre nadbytočné zadržiavanie vody v tele a zníženú funkciu srdca alebo obličiek.

Tehotenstvo a dojčenie: Skôr ako začnete užívať Canephron, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom. Vzhľadom na to, že nie sú dostupné skúsenosti s  liečbou počas tehotenstva a laktácie, liek sa nemá podávať tehotným a dojčiacim ženám.

Dávkovanie: Tablety sa majú užiť nerozhryzené a zapiť s trochou tekutiny.  Pre optimálny účinok sa odporúča počas liečby Canephronom výdatný príjem tekutín.  Tradičná dĺžka liečby je 3 až 6 mesiacov.

Vek

Jednotlivá dávka

3-krát denne

Celková denná dávka

Deti od 6 do 11 rokov

1 obalená tableta

3 obalené tablety

Mladiství od 12 rokov a dospelí

2 obalené tablety

6 obalených tabliet

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Vlastnosti

Účinná látka vňať zemežlče menšej+koreň ligurčeka lekárskeho+listy rozmarínu lekárskeho
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 18,0mg + 18,0mg + 18,0mg / 1 tableta
Lieková forma obalené tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »